• Geursensatie voor je was en textiel
  • GRATIS verzending vanaf €60
  • Binnen 2 werkdagen verstuurd

Wat is wasparfum en hoe wordt het gebruikt?

Gepubliceerd op 4 maart 2021 om 10:32

Wat is wasparfum?

Wasparfum is een toevoeging op je wasmiddel. Wasparfum versterkt de geur van frisgewassen kleding en wasgoed zoals je nog niet eerder hebt ervaren. Het is ook nog eens geconcentreerd en daarmee zuinig in gebruik, zie hiervoor de maattabel.

Hoe gebruik ik wasparfum?

Wasparfum is geen vervanging van je wasmiddel. Naast het gebruik van je favoriete wasmiddel doe je de gewenste hoeveelheid in het kleine wasverzachter bakje waardoor het parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (5-20 ml wasparfum per volle wastrommel)

Temperatuur

Je kunt wassen tot 95 graden, maar het advies is de temperatuur tot maximaal 60 graden in te stellen als je wast met wasparfum.
Heb je een kookwas, dan kun je het wasparfum ook toevoegen aan de droogtrommel. Doe hiervoor een kleine hoeveelheid op een katoenen doek of drogerbal en plaats deze in de droogtrommel samen met de was.

Wasverzachter toevoegen?

Als je je was alleen een heerlijke frisse geur geven is wasmiddel en wasparfum. Ben je fan van wasverzachter? Dan kun je dit zeker gebruiken maar voor het optimale geurende resultaat adviseren wij dit niet te doen. Maar er is nog een goede optie. Gebruik in plaats van wasverzachter azijn! Hierover is reeds een blog geschreven.

Hoelang ruik ik de wasparfum nog?

De geur van parfum voor de was is 10x sterker dan wasverzachter, dus deze geur blijft heel lang hangen. Afhankelijk van de dosering van het wasparfum kan dit wel tot 4 weken zijn.

Hoe bewaar ik mijn wasparfum het beste?

Parfum voor de was kunt u op een droge, liefst donkere plaats bewaren.

Wat te doen bij inname of contact met de ogen

Bij inname of contact met de ogen direct contact opnemen met de dienst doende arts


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.