• Geursensatie voor je was en textiel
  • GRATIS verzending vanaf €60
  • Binnen 2 werkdagen verstuurd

Wasparels, wasverzachter of wasparfum?

Gepubliceerd op 4 maart 2021 om 10:55

Wasparfum is compleet nieuw in Nederland. Daarom vertellen we graag iets meer over het verschil tussen wasparfum, waskorrels en wasverzachter.

Het verschil tussen wasparels en wasparfum

Wasparels worden direct in de wastrommel geplaatst, wasparfum doe je in het bakje van de wasverzachter. Hierdoor wordt wasparfum zeer gelijkmatig verdeeld door middel van het spoelsysteem. Wasparfum is geconcentreerd er daarmee ook nog eens uitermate zuinig in gebruik.

Het verschil tussen wasverzachter en wasparfum

Wasverzachter zorgt ervoor dat de geur van het gebruikte wasmiddel versterkt wordt (de wasverzachters zijn veelal te verkrijgen in dezelfde geur als het wasmiddel). Wasverzachter kan kleding wat valer maken, ook blijft er een vetlaagje achter op de kleding en in de wasmachine. Bij wasparfum is dat niet het geval.

Het gebruik van wasparfum

Wasparfum kun je gebruiken bij ieder merk wasmiddel, goedkoop of duur. Gebruik zoals normaal je reguliere wasmiddel maar voeg de aanbevolen hoeveelheid van de wasparfum toe in het spoelbakje voor de wasverzachter. Hierdoor zal de wasparfum pas worden toegevoegd aan de was tijdens de laatste spoelbeurt. Nadat de was klaar is, komt de heerlijke geur je tegemoet!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.