• Geursensatie voor je was en textiel
  • GRATIS verzending vanaf €60
  • Binnen 2 werkdagen verstuurd

Gebruiksaanwijzing

WASPARFUM

Geconcentreerd product. Schudden voor gebruik.
Toelichting: de waarneming van geuren is subjectief en kan van persoon tot persoon verschillen, zelfs bij dezelfde dosering en hetzelfde textiel.

  • IN DE WASMACHINE: 

giet 5-20 ml product afhankelijk van de intensiteit van de parfum dat u wilt verkrijgen in het bakje dat bestemd is voor de wasverzachter.

 


  • IN DE DROGER: 

giet een paar druppels op een zakdoek, een stuk stof, een drogerdoek of een drogerbal en doe het in de droger.

 


  • MET DE HAND: 

voeg 5-20 ml product toe voor elke 5 liter water tijdens de laatste spoeling met beschermende handschoenen, afhankelijk van de intensiteit van het te verkrijgen parfum.

wassen ml intensiteit periode
Wasmachine 20 5/5 4 weken
Wasmachine 15 4/5 3 weken
Wasmachine 10 3/5 2 weken
Wasmachine 5 2/5 2 weken
Droger 10 5/5 4 weken
Droger 7 4/5 3 weken
Droger 5 3/5 2 weken
Hand 20 5/5 4 weken
Hand 15 4/5 3 weken
Hand 10 3/5 2 weken
Hand 5 2/5 2 weken

TEXTIELSPRAY

Schudden voor gebruik.
Toelichting: de waarneming van geuren is subjectief en kan van persoon tot persoon verschillen, zelfs bij dezelfde dosering en hetzelfde textiel.

  • Spray de vloeistof van de textielspray op een afstand van ongeveer 20 cm op het textiel. Een aantal sprays zijn voldoende om  die oppervlaktes van textiel een heerlijke geur te geven. Dankzij de innovatieve mix zonder toevoeging van alcohol en gassen zijn de sprays geschikt voor alle soorten stoffen. Zelfs op de meest delicate stoffen, zoals zijde en kasjmier, maakt het geen vlekken en laat het geen strepen achter. Het bevat moleculen die nare geuren neutraliseren. Ideaal voor gordijnen, auto-interieurs, stoffering en voor al uw wasgoed.